Редактор: e-mail: Кадър: БТВИма напредък в разговорите за събиране на 120 подписа,

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВИма напредък в разговорите за събиране на 120 подписа,
Коментари Харесай

Деси Атанасова: Последните парламентарни избори се проведоха от служебно правителство с президент Румен Радев

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Има прогрес в диалозите за събиране на 120 подписа, което ще разреши ГЕРБ да внесе плана за нова Конституция. Вчерашните диалози демонстрират подготвеност за сериозен разговор, обсъждаме доста от тематиките, които предложиха Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, сподели Десислава Атанасова за БТВ.

Ще се въздържа да приказвам с конкретика, защото към момента не сме финализирали разговора. Днес следва съдружните ни сътрудници да заседават, техният орган, който може да вземе  определени решения, и до края на днешния ден ще има дефинитивно решение. По-важно е, че диалозите, които ГЕРБ инициира, не престават. И с „ Воля ”, и с сътрудниците самостоятелни народни представители, добави Атанасова.  

Опозицията, това й е работата, да бъде нападателна, да е градивна. Чуваме гласът на несъгласните, на юристите, на юристите, по тази причина ще предложим, нов друг вид за план на Конституция. Всичко, което изглеждаше притеснително и некоректно, ще бъде поправено, добави Атанасова.

За нас в никакъв случай властта не е самоцел, знаете какъв брой пъти сме подавали оставка, до момента ГЕРБ е избирана, без тя самата да е взела участие в провеждането на изборите. Последните парламентарни избори се организираха от служебно правителство с президент Румен Радев. ГЕРБ в никакъв случай не се страхува от избори, сподели още Десислава Атанасова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР